Тости з анчоусами

 

 

Складові
вершкове масло - 40 г
яйце - 6 шт
вершки (жирністю 22%) - 2 ст. л.
нарізана зелена цибулька - 1 ст. л.

мелений чорний перець - щіпка
кілька скибок білого хліба - 4 скибки
філе анчоусів в олії оливковій - 100 г

Готуємо

Крок 1

Збиваєм віночком яйця з вершками. У каструлі розтоплюєм масло, вливаєм яєчну суміш. Готуємо на слабкому вогні, при тому помішуючи, 3 хв., Поки яйця не схопляться. Знімаєм каструлю з вогню, остуджуєм.
Крок 2

Анчоуси виймаєм з банки, 4 рибки залишаєм для прикраси, а решту розрізуєм впоперек на 2 частини. Хліб підсушуєм в тостері. Розкладаєм по скибкам нарізані анчоуси, зверху викладаєм яєчну масу. Приправляєм чорним перцем, посипаєм зеленою цибулькою, прикрашаєм відкладеними рибками.

Теги: Як приготувати тости з анчоусами  , як готувати тости з анчоусами, тости з анчоусами приготування, спосіб приготування тостів з анчоусами, смачні тости з анчоусами