Круасани з шинкою

 

 

Складники:
2 великих круассана
2 великих скибки шинки, близько по 50 г
1 маленький солодкий червоний перець
0,5 ч. л. паприки

100 г вершкового сиру
1 ст. л. масла вершкового

Готуємо

Крок 1

Червоний солодкий перець розрізаєм навпіл, видаляєм плодоніжки, насіння та білі перегородки. Нарізаєм м'якоть якомога більш дрібними кубиками.
Крок 2

Розм'якшене масло при кімнатній температурі змішуєм з вершковим сиром, додаєм нарізаний раніше солодкий перець та паприку, перемішуєм до однорідності.
Крок 3

Розрізаєм круасани вздовж навпіл. Злегка припікаєм скибки шинки з одного боку на сухій сковороді з антипригарним покриттям. Промазуєм круасани з середини сирною сумішшю, укладаєм по скибці шинки і відразу ж подаєм.

Теги: Як приготувати круасани з шинкою  , як готувати круасани з шинкою, круасани з шинкою приготування, спосіб приготування круасанів з шинкою, смачні круасани з шинкою