Креветки на шпажках

 

 

Складники:
рослинне масло - 4 ст. л.
кріп - 4 гілки
сіль
мелений чорний перець - за смаком

білі свіжі хлібні крихти - 0,5 склянки
часник - 2 зубця
очищені тигрові креветки - 16 шт.

Готуємо

Крок 1

Кладемо 4 дерев'яні шпажки в холодну воду на 15 хв. Часник очищуєм і подрібнюєм. Кріп вимиваєм й подрібнюєм. Перемішуєм в мисці хлібні крихти з часничком, кропом,та 1,5 ст. л. рослинного масла. Приправляєм сіллю та перцем.
Крок 2

Нанизуєм на кожну шпажку по 4 креветки.
Крок 3

Обвалюєм їх в отриманій суміші. Обсмажуєм в маслі, по 2,5 хв. з кожного боку.

Теги: Як приготувати креветки на шпажках  , як готувати креветки на шпажках, креветки на шпажках приготування, спосіб приготування креветок на шпажках, смачні креветки на шпажках