Як приготувати індичку тонато

 

СКЛАДОВІ
грудка індички - 110 г
масло рослинне - 30г
часник - 40 г
чебрець - 6 г
розмарин - 6 г
гірчиця діжонська - 10 г
цибуля червоний - 4 г
слайси томатів солоних - 8 г
соус Тонатіу - 60 г
тунець консервований - 35 г
молоко - 20 г
сіль - 1 г
цукор - 2 г
цибуля ріпчаста пасеровану - 5 г
оцет яблучний - 5 г


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1
Грудку індички покласти в маринад на 12 годин. Маринад приготувати на основі рослинної олії, дрібно рубаного часнику, чебрецю і розмарину. Потім готувати при температурі 55 градусів 2 години в Сувиді.
крок 2
Готову індичку тонко порізати на слайси. Тарілку змастити діжонською гірчицею і соусом Тонатіу. Для приготування соусу Тонатіу подрібнити в блендері тунець, цибулю пасеровану, додати сіль, цукор, молоко і оцет.
крок 3
На тарілку на соус Тонатіу викласти слайси індички. Поруч ікру з овочів. Посипати стружкою тунця і копченої паприки. Прикрасити слайсами солоного помідора і червоною цибулею.
крок 4
Для приготування овочевої ікри обсмажити на олії дрібно нарізані овочі: цибуля ріпчаста, морква, баклажани, часник до готовності і в кінці додати томатну пасту. Посолити і остудити.

Теги: індичка тонато спосіб готування, як приготувати індичку тонато вдома, рецепт приготування індички тонато, як запекти індичку вдома, смачна індичка, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua