Банановий хліб

 

 

Складники:
банан - 4 шт.
яйце - 3 шт.
цукор ванільний - 1 ч. л.
масло рослинне - 200 мл

борошно - 300 г
розпушувач тіста - 2 ч. л.
сіль - 0,5 ч. л.
цукор - 100 г
фундук - 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Фундук рубаємо ножем в крихту. Банани очищуєм, розминаєм товкачем та ретельно змішуєм з яйцями, цукром ванільним та рослинним маслом.
Крок 2

Борошно просіваєм в миску разом з розпушувачем та сіллю. Додаєм цукор, перемішуєм. Вливаєм бананову суміш, додаєм горіхи, перемішуєм.
Крок 3

Розігріваєм духовку до 160 ° С. Форму для випічки змащуєм маслом. Вливаєм тісто, присипаєм зверху рубаним фундуком. Випікаєм 60 хв. Даєм постояти 30 хв., Потім виймаєм з форми.

Теги: Як приготувати банановий хліб , як готувати банановий хліб, банановий хліб приготування, спосіб приготування банановий хліб,смачний банановий хліб