Ніжні млинці на кефірі з полуничним соусом

 

СКЛАДОВІ
яйце - 1 шт.
цукор - 2 ст. л.
горілка - 3 ст. л.
кефір - 500 мл
сода - 1 ч. л.
сіль - щіпка
борошно - 220 г
окріп - 200 мл
рослинне масло - 3 ст. л.
полуниця (можна заморожену) - 300 г
цукор - 3 ст. л.


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Яйце збити з цукром, додати горілку - збити. Слідом влити кефір - збити. Додати чайну ложку соди, дрібку солі. Потроху додати борошно, безперервно збиваючи. Тісто залишити на 30 хвилин. Через цей час додати окріп і рослинне масло. Остаточно збити і смажити млинці. Звертаю увагу - окропу може знадобитися більше - якщо ви хочете отримати саме тонкі млинці. Якщо товсті з великою кількістю дірочок - 200 мл буде досить.
крок 2

Для соусу размороженную полуницю збити в блендері з невеликою кількістю цукру. Полити млинці соусом і розділити сніданок з улюбленими :)

Теги: як приготувати млинці з полуничним соусом, рецепт млинців з полуничним соусом, як готувати млинці вдома з полуничним соусом, домашній рецепт млинців з соусом, смачні млинці в кефірі, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua