Ароматне печиво "Валентинки"

 

СКЛАДОВІ
цукор - 220 г
яйце - 2 шт.
масло вершкове (кімнатної температури) - 200 г
борошно (просіяне) - 460-480 г
розпушувач - 0,5 ч. л.
Для аромату можна додати ванілін, цедру лимона або апельсина, кубинського рому - 0,5 ч.л.
Для цукрової глазурі:
Для цукрової глазурі:

свіжий яєчний білок - 1 шт
просіяне цукрова пудра - 225г


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Цукор, яйця і обраний аромат збити до однорідності, додати масло і знову збити до однорідної маси. В отриману масу в кілька прийомів вмішати (спочатку міксером, після руками) борошно, попередньо змішану з розпушувачем. Додаючи борошно, стежте за його консистенцією, воно повинно вийти пластичним і м'яким, але і не липнути до рук. Скачати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 20 хвилин.
крок 2

Тісто перед роботою пом'яти в руках і розкачати на столі посипаним борошном. Вирізаємо виїмками сердечка і випікаємо на застеленому пергаментним папером (або силіконовим килимком) деку 10-20 хв (в залежності від розміру печива) в попередньо нагрітій духовці до 180 -190 ° C. Після чого повністю охолоджуємо близько години на решітці.
крок 3

Ароматне печиво "Валентинки". крок 3
Робимо Айсінг (глазур). У білок додати 1/3 цукрової пудри і на низькій швидкості перемішати до однорідності. Потім додати половину залишився пудри, знову змішати до однорідності. Додати залишок пудри і збити на високій швидкості близько 5-6 хвилин до жорстких піків. Якщо душа вимагає творчості, як у мене), айсінгом можна надати кольору за допомогою харчових барвників. Розміщуємо потрібну кількість айсінгом в кондитерський мішок і починаємо творити!)

Теги: як спекти ароматичне печиво, печиво у формі сердець, печення на валентинки, як приготувати ароматичне печиво, смачне ароматичне печиво, випікаєм ароматичне печиво, домашнє ароматичне печиво, рецепт ароматичного печива, кулінарні рецептиу українською на foodlove.com.ua