Міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
300 г борошна дрібного помелу, краще 00
6 г сухих дріжджів
25 мл оливкової олії
1 ч.л. куркуми

8 г морської солі
200 г м'якоті гарбуза
350 г м'якого козячого сиру
100 г сирокопченої шинки
1 ст.л. бальзамічного оцту
суміш перців
рукола для подачі

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

У велику миску просійте борошно. Додайте дріжджі. Перетріть суміш руками. Влийте 150-200 мл теплої води, змішаної з сіллю і оливковою олією. Додайте куркуму і замісити тісто.
Крок 2

Дайте йому підійти 30 хвилин. Обімніть і розділіть на 4 частини. Розімніть кожну руками, формуючи корж товщиною 7-8 мм.
Крок 3

Збризніть коржі оливковою олією. Зробіть кілька проколів виделкою і запікайте при 180 ° С 10-12 хв. Вийміть з духовки, тримайте в теплі.
Крок 4

Гарбуз наріжте невеликими шматочками. Збризніть оливковим маслом, оцтом. Приправте сіллю і перцем. Викладіть у жароміцну форму і запікайте при 180 ° С 15 хв.

Крок 5

Готові коржі збризніть оливковим маслом. Покладіть нарізані тонкими шматочками сир, шинку, гарбуз. Прикрасьте руколою і приправте сіллю і сумішшю перців.

Теги: Як приготувати міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою, як готувати міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою, міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою рецепт, міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою приготування, спосіб приготування міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою,смачна міні-піца з гарбузом, козячим сиром і шинкою