Міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
Для начинки:
сайра в масле- 1 банка (250 г)
помідори черрі - 5-6 шт.
моцарела, міні-кульки - 6 шт.

прованські трави - за смаком
цибулина - 1 шт.
маслини - 10 шт.
оливкова олія -2 ст. л.
Для тесту:
сироватка молочна - 1 ст.
борошно - 3 ст.
оліяо ливкова - ??3 ст. л.
цукор - 1,5 ст. л.
сіль - 1 ст. л.
дріжджі сухі - 1,5 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Тісто приготувати в хлібопічці - для цього викласти інгредієнти для тіста в наступній послідовності: сироватка, борошно, оливкова олія, цукор, сіль, дріжджі. Включити режим тісто. Вийняти тісто з чаші ХП, викласти в миску, припиленний борошном і залишити на 10 хвилин.
Крок 2
Моцареллу нарізати кружечками.
Крок 3
Тісто розділити на 2 частини. Для 4 маленьких піц використовувати половину тіста (інше можна покласти в холодильник для іншої випічки). Половину тіста розділити на 4 невеликих кульки. Розкачати кожну частину в овал.
Крок 4
Змастити коржі оливковою олією. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Викласти на овальні коржики.
Крок 5
Сайру злегка розім'яти виделкою і викласти на піцу. Маслини нарізати на половинки, черрі - на 4 частини. Викласти на піцу маслини, моцарелу, помідори. Посипати прованськими травами.
Крок 6
Випікати в розігрітій до 200ºC в духовці протягом 25-30 хвилин.

ТЕГИ: Як приготувати міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами, як готувати міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами , міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами рецепт, міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами приготування, спосіб приготування міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами,смачна міні-піца з сайра, моцарелою і маслинами