Оладки з фруктами

 

 

Складники:

яблуко- 1 шт.
груша - 1 шт.
200 г борошна
2-3 ст. л. манки

300 мл кислого
1 яйце
2-3 ст. л. цукру коричневого
по 1 ч. л. розпушувача та кориці
масло топлене
сметана та джем для подачі

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Очищуєм яблуко та грушу, видаляєм серцевину. М'якоть нарізаєм невеличкими кубиками. Посипаєм корицею та акуратно перемішуєм.
Крок 2

Для тіста збиваєм яйце з цукром, змішуєм з кислим молоком. Додаєм манку, потім, весь час перемішуючи, просіваєм в цю суміш борошно з розпушувачем.
Крок 3

Додаєм в тісто яблука з грушами, перемішуєм. Розігріваєм чавунну сковороду, змащуєм топленим маслом та випікаєм під кришкою невеликі оладки до рум'яного кольору з обидвох сторін. Готові оладки до подачі тримаєм під кришкою в теплій каструлі. Подаєм зі сметаною чи джемом.

Теги: Як приготувати оладки з фруктами , як готувати оладки з фруктами, оладки з фруктами приготування, спосіб приготування оладки з фруктами,смачні оладки з фруктами