Деруни овочеві з рисовими пластівцями

 

 

Складники:
картопля - 5 шт.
молодий кабачок - 1 шт.
пластівці рисові - 1 ст.
яйця курячі - 2 шт.

різна зелень (петрушка, кріп) - 1 пучок
сіль - 1/2 ч. л.
чорний перець - 1/4 ч. л.
рослинне масло (для смаження) - 150 мл
сметана (для подачі) - 200 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Картоплю натерти і кабачки натерти на тертці. У мене кабачок цукіні молодий, шкірку я не чистила. Для картоплі краще взяти дрібну тертку, а для кабачка крупну.
Крок 2

До овочів додати яйця, рисові пластівці, дрібно посічену зелень, сіль, перець. Все добре перемішати.
Крок 3

Обсмажити на рослинній олії, викладаючи по одній столовій ложці. Викладати спочатку на паперові рушники, щоб прибрати надлишки масла, потім на блюдо і негайно подавати зі сметаною.

Теги: Як приготувати деруни овочеві з рисовими пластівцями , як готувати деруни овочеві з рисовими пластівцями, деруни овочеві з рисовими пластівцями приготування, спосіб приготування деруни овочеві з рисовими пластівцями,смачні деруни овочеві з рисовими пластівцями