Смажені кабачки

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
3 середніх кабачка
2 зубчики часнику
по 1 невеликому пучку кропу і петрушки
200 г жирної сметани

мука
сіль, чорний перець
рослинна олія

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Для заправки видаліть у зелені стебла, листочки дрібно порубати. Часник роздушіть, очистіть і дрібно порубати. Змішайте сметану з часником і зеленню, посоліть, ретельно перемішайте. Тримайте до подачі в холодильнику.
Крок 2

Кабачки при необхідності очистіть від шкірки і наріжте кружечками. Якщо кабачки старі, краще розрізати їх уздовж навпіл і видалити жорсткі насіння.
Крок 3

Борошно змішайте з сіллю і перцем. Обваляйте шматочки кабачків в приправленому борошні. Розігрійте одну або дві (так швидше) великі сковороди з рослинним маслом. Викладайте кабачки в один шар і обсмажуйте на середньому вогні до рум'яної скоринки, приблизно по 1,5 хв. з кожного боку.
Крок 4

Готові кабачки викладайте в підігріту миску (її можна тримати в розігрітій до 80-100 ° С духовці). Перед кожною наступною порцією кабачків підливайте на сковорідки трохи олії.
Крок 5

Коли всі кабачки обсмажені, подавайте їх негайно зі сметанним соусом.

Теги: Як приготувати смажені кабачки , як готувати смажені кабачки, смажені кабачки приготування, спосіб приготування смажені кабачки,смачні смажені кабачки