Як приготувати солодкі млинці

 

СКЛАДОВІ
морозиво - 50г
морозиво малинове - 30г
хурма - 30 г
полуниця - 15 г
малина - 15 г
родзинки білий - 10 г
гранат - 10 г
соус манго - 20 г
соус ягідний - 20 г
стружка з буряка - 2 г
часточки консервованого мандарина - 50 г
цукрова пудра - 1 г
молоко - 1 л
цукор 50 г
яйце 3 шт.
сіль 20 г
олія оливкова 70 г
борошно 400 г


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1
Для приготування млинців для початку в мисці збити віночком яйця з цукром і сіллю. Потім потроху додати борошно, поступово помішуючи до консистенції сметани. Додати молоко, масло, все перемішати і залишити хвилин на 15 при кімнатній температурі. Розігріту сковорідку змастити вершковим маслом і смажити млинці.
крок 2
Для приготування ягідного соусу свіжі ягоди засипати цукром, додати трохи води, варити до готовності і потім процідити.
крок 3
Для приготування соусу з манго, свіжий манго очистити від шкірки, м'якоть засипати цукром, додати трохи води, і пробити в блендері до консистенції соусу.
крок 4
Для приготування стружки з буряка, свіжий буряк порізати тонко на слайси і на тонкі смужки, посипати цукровою пудрою і підсушити до хрускоту.
крок 5
Млинці виложіть на тарілку, зверху свіжі ягоди полуниці, і малини. Посипати зернами граната. Викласти часточки мандарина і хурми. На млинці покласти кульку ванільного і малинового морозива. Посипати білими родзинками і цукровою пудрою. Млинці декорувати стружкою з буряка.

Теги: як приготувати солодці млинці, рецепт солодких млинців, солодкі блінчики, як готувати млинці, як приготувати млинці вдома, домашній рецепт млинців, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua