Салат Шеппард з норвезькою сьомгою

 

 

Складники:
200 г філе норвезької сьомги
2 великих помідора
1 довгий салатний огірок
1 солодкий червоний перець

чверть червоної цибулини
5 гілочок петрушки
2 ст. л. лимонного соку
4 ст. л. оливкової олії «екстра вірджин»
сіль, мелений чорний перець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Розігріваєм духовку до 150 ° С. Сьомгу солемо і перчемо. кладемо рибу на деко і запікаєм 4 хв. Виймаєм з духовки і зберігаєм в теплі.
Крок 2

Огірок очистіть від шкірки, розріжте навпіл уздовж і вишкребіть ложкою насіння.
Крок 3

Наріжте огірок і помідори невеликими кубиками. Солодкий перець розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте кубиками.
Крок 4

Червону цибулю наріжте півкільцями. Дрібно порубаєте листочки петрушки.
Крок 5

З сьомги зніміть шкіру і розберіть рибу за допомогою виделки на невеликі шматочки.
Крок 6

У салатницю покладіть овочі і петрушку, полийте оливковою олією і лимонним соком, приправити сіллю і перцем. Перемішайте і розкладіть по тарілках. Додайте шматочки сьомги і подавайте до столу.

Теги: Як приготувати салат Шеппард з норвезькою сьомгою  , як готувати салат Шеппард з норвезькою сьомгою, салат Шеппард з норвезькою сьомгою приготування, спосіб приготування салат Шеппард з норвезькою сьомгою, смачний салат Шеппард з норвезькою сьомгою