Картопляний салат з маринованими печерицями

 

 

Складники:
«Печериці мариновані » - 1 банка (250-300 г)
огірки свіжі - 2 шт.
коричневий цукор - щіпка
чорний перець мелений - за смаком

сіль
рослинне масло - 3 ст. л.
середня відварна картопля - 3 шт.
великий часник - 1 зубок
сік лайму - 0,5 шт.
зелена цибулька - пучок

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Спочатку готуємо заправку. Часничок розчавлюєм часниковим пресом, заливаєм рослинним маслом. У сік лайма додаєм цукор та дрібку солі, перемішуєм до повного розчинення цукру. З'єднюєм обидві частини соусу, приправляєм сіллю та перцем за смаком. Даєм настоятися 15 хв. Тим часом підготовлюєм інші інгредієнти. Картоплю нарізаєм великими кубиками, складаєм їх у велику миску. Печериці відкидаєм на друшляк, обсушуєм, додаєм до картоплі. Огірки нарізаєм великими брусочками, також додаєм в миску. Зелену цибульку розділяєм на білу та зелену частини, білу частину подрібнюєм та додаєм в салат, зелену крупно нарізаєм навскоси та відкладаєм. Поливаєм салат заправкою, перемішуєм, пробуєм і, якщо необхідно, приправляєм ще раз. Подаєм, посипавши зеленою цибулькою.

Теги: Як приготувати Картопляний салат з маринованими печерицями  , як готувати Картопляний салат з маринованими печерицями, Картопляний салат з маринованими печерицями приготування, спосіб приготування Картопляний салат з маринованими печерицями, смачний Картопляний салат з маринованими печерицями