Салат з тонкого тофу з огірком і китайською капустою

 

СКЛАДОВІ
капуста китайська - 80 г
свіжі огірки - 70 г
зелень - 5 г
сир тофу листовий - 60 г
морква - 30 г
часник - 10 г
оцет столовий - 10 г
масло кунжутне - 5 г
цукор - 15 г
сіль - 2 г
перець чилі - 3 г
гостре масло - 10 г


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Листовий сир тофу нарізати тонкими смужками у вигляді локшини. Свіжий огірок порізати тонко на слайси, потім нарізати у вигляді локшини. Пекінську капусту нашаткувати тонко.
крок 2

Заправку приготувати на основі кунжутного масла, перцю чилі, дрібно рубаного часнику, гострого масла і цукру. Всі інгредієнти пробити в блендері до однорідної маси, в кінці додати оцет столовий і посолити.
крок 3

У глибоку тарілку викласти шарами нашатковану китайську капусту, тофу, огірок. Одержаний салат добре заправити.

Теги: як приготувати салат з огірком та китайською капустою, салат з огірком рецепт, рецепт салату з китайською капустою, готуємо смачний салат з тонкого тифу вдома, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua