Зелений салат з барабулькою

 

СКЛАДОВІ
гранат - 2 шт.
оливкова олія - ??150 г
суміш салатної зелені - 60 г
філе барабульки - 4
чисті сегменти грейпфрута - 6
чисті сегменти апельсина - 6
огірок - 50 г
гранатовий соус або готовий соус "Наршараб" - 40 г
сіль за смаком
чорний мелений перець - за смаком


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Приготуйте гранатовий соус. Вичавіть сік з гранатів, перелийте в сотейник, поставте на середній вогонь. Випарюйте сік до загустіння. Остудіть і влийте оливкову олію.
крок 2

Філе барабульки швидко обсмажте з двох сторін. Тримайте в теплому місці.
крок 3

Огірок наріжте тонкими стрічками за допомогою ножа для чищення овочів. Салатні листя змішайте з сегментами грейпфрута і апельсина, заправте соусом, викладіть на тарілку. Прикрасьте салат стрічками огірка і філе барабульки.

Теги: як приготувати зелений салат вдома, як готувати салат з барабулькою, смачний зелений салат, зелений салат з барабулькою приготування, готуємо зелений салат, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua