Салат середземноморський

 

 

Складники:
яблуко зелене - 1 шт.
огірки свіжі - 2 шт.
лимонний сік - 1 ст. л.
авокадо - 1 шт.

яйця, зварені на круто - 2 шт.
крабове м'ясо - 200 г
ікра лососева - 50 г
сіль для смаку
майонезу - 4 ст. л.
часничок - 1 зубець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

З шматків крабового м'яса видаляєм хитинові пластини. Розкладаєм шматки на паперові серветки та даєм трішки обсохнути.
Крок 2

Огірки вимиваєм і нарізаєм тонкою соломинкою. Присипаєм невеличкою кількістю солі, залишаєм на 10 хв. Коли огірки дадуть сік, тоді віджимаєм їх.
Крок 3

Яблуко очищуєм від шкірки, розрізаєм на 4 частини, видаляєм серцевину. М'якоть нарізаєм соломинкою, скроплюєм лимонним соком. Яйця очищуєм від шкаралупи та розминаєм виделкою в дрібну крихту. Перемішуєм огірки, яблуко, яйця та 1 ст. л. майонезу.
Крок 4

Часничок очищуєм та подрібнюєм. Авокадо вимиваєм, розрізаєм навпіл, видаляєм кісточку. Столовою ложкою виймаєм м'якоть та подрібнюєм її. Змішуєм авокадо, часничок та 1 ст. л. майонезу.
Крок 5

У високі келихи кладем шарами суміш огірків, яблука та яєць, авокадо та крабове м'ясо.
Крок 6

Зверху кладемо по 1,5 ст. л. майонезу, прикрашаєм ікрою.

Теги: Як приготувати салат середземноморський  , як готувати салат середземноморський, салат середземноморський приготування, спосіб приготування салат середземноморський,смачний салат середземноморський