Крабовий салат з апельсиновим желе

 

 

Складники:
120 г стебла селери
цедра половини апельсина
цукор для смаку
120 г авокадо

30 г цибулі червоної
100 мл сухого шампанського
500 мл апельсинового соку свіжого
Для желе:
4 г (2 листки) желатину
майонезу - 3 ст. л.
120 г яблук кислих
м'ясо крабове - 200 г
маленький пучок кінзи

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Готуємо желе. Желатин замочуєм в холодній воді, віджимаєм. Апельсиновий сік вливаєм в сотейник, додаєм цукор, доведем до кипіння та знімаєм з вогню. Вливаєм шампанське, вводимо желатин. Розливаєм рідину по формах та даєм застигнути в холодильнику, близько 2 годин.
Крок 2

Яблуко, авокадо і овочі для салату нарізаєм кубиками, додаєм терту цедру та нарубане крабове м'ясо; перемішуєм та заправляєм майонезом.
Крок 3

Викладаєм салат на тарілку гіркою за допомогою форми. Прикрашаєм гілкою кінзи та апельсиновим желе, нарізаним на кубики.

Теги: Як приготувати крабовий салат з апельсиновим желе  , як готувати крабовий салат з апельсиновим желе, крабовий салат з апельсиновим желе приготування, спосіб приготування крабовий салат з апельсиновим желе,смачний крабовий салат з апельсиновим желе