Салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою

 

 

Складники:
400 г полуниці
2 авокадо
3-4 ківі
3-4 ст. л. меду

1 ст. л. соку лимонного
1 ч. Л. цедри лимона
1-2 ст. л. олії оливкової
0,5-1 ч. Л. бальзам міцного оцту
50-60 г суміші свіжих зелених салатів (фрізе та романо)
жменю горіхів пекан
сіль

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Полуницю нарізаєм скибками. Авокадо очищуєм, м'якоть нарізаєм середніми шматками. Збризгуєм соком лимонним та трохи солемо. Ківі очищуєм, розрізаєм навпіл, нарізаєм скибками, як полуницю.
Крок 2

Для заправки змішуєм мед, цедру, оливкову олію та оцет. Полуницю, ківі та авокадо швидко перемішуєм з листям салату та заправкою. Посипаєм крупно порубаними горіхами та відразу подаєм.

Теги: Як приготувати салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою  , як готувати салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою, салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою приготування, спосіб приготування салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою,смачний салат з полуниці, ківі і авокадо з медовою заправкою