Салат з черешнею і куркою

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
300 г черешні або вишні
2 великих філе курячої грудки
1 велике стигле авокадо
1 червона солодка цибулина

200 г салатного міксу з корном
1 ст. л. гірчиці із зернятками
3 ч. Л. лимонного соку
1 ст. л. рідкого меду
6 ст. л. оливкової олії
сіль, мелений чорний і запашний перець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Змішайте оливкову олію, мед, гірчицю, лимонний сік, сіль, чорний і запашний перець. Змастіть частиною цієї суміші шматки філе, залиште на 15 хв.
Крок 2

Цибулю наріжте тонкими пір'ям, полийте 1 ст. л. заправки. У черешні або вишні видаліть кісточки, розріжте ягоди навпіл.
Крок 3

Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, наріжте м'якоть часточками, полийте 1 ст. л. заправки.
Крок 4

Обсмажте курячі грудки на сильно розігрітим грилі або на сковороді-гриль, по 4 хв. з кожного боку. Дайте полежати 5 хв. і наріжте скибочками.
Крок 5

Викладіть салатні листя на блюдо, полийте заправкою, на листя викладіть всі підготовлені інгредієнти і відразу ж подавайте.

Теги: Як приготувати салат з черешнею і куркою  , як готувати салат з черешнею і куркою, салат з черешнею і куркою приготування, спосіб приготування салат з черешнею і куркою, смачний салат з черешнею і куркою