Український зелений борщ

 

ІНГРЕДІЄНТИ
рослинне масло - 2 ст. л.
ріпчаста цибуля - 1 цибуля
лавровий лист - 2 шт.
морква - 1 шт.

сіль для смаку
щавель - 150 г
свинина на кісточці - 400 г
перець горошком - для смаку
пшеничне борошно - 1 ч. л.
яйце зварене на круто - 1 шт.
картопля - 4 шт.
шпинат - 150 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ 

Український зелений борщ. Крок 1
М'ясо кладемо в каструлю з 1,5 л води, доводимо до кипіння, знімаєм піну та варимо 1,5 г. Перекладаємо в миску, бульйон проціджуєм та знову доводимо до кипіння.

Український зелений борщ. Крок 2
Овочі очищуєм. Картоплю нарізаєм кубиками, додаєм в суп, варимо 10 хв.

Український зелений борщ. Крок 3
Цибулю та моркву нарізаєм соломкою, обсмажуєм в розігрітій олії, 8 хв. Змішуєм з борошном. Щавель та шпинат дрібно нашатковуєм. Кладемо в бульйон всі овочі, лист лавровий , сіль та перець. Готуємо 6 хв. Яйце нарізаєм кружальцями, м'ясо - шматками. Додаєм в борщ та подаєм до столу.

Теги: Як приготувати український зелений борщ, як готувати український зелений борщ, український зелений борщ рецепт, український зелений борщ приготування, спосіб приготування український зелений борщ,смачний український зелений борщ