Обпалюючий український борщ

 

ІНГРЕДІЄНТИ
грудинка свиняча - 500 г
цибуля - 2 шт.
маленькі гострі перчики червоні - 2 шт.
сіль для смаку

корінь петрушки - 1 шт.
рослинне масло - 3 ст. л.
помідори - 2 шт.
лимонний сік - 1 ст. л.
морква - 2 шт.
куряче м'ясо копчене - 200 г
капуста квашена - 1 кг
невеликий буряк - 2 шт.
часник товчений - 3 зубці


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ 

Обпалюючий український борщ. Крок 1
Одну моркву, одну цибулю та корінь петрушки очищуєм та обсмажуєм на сухій розжареній сковородці, 3-4 хв.

Обпалюючий український борщ. Крок 2
Свинину вимиваєм, кладемо в каструлю з водою та доводимо до кипіння. Знімаєм шумівкою піну. Додаєм обсмажені овочі, сіль, перець та варимо на середньому вогні 1 г.

Обпалюючий український борщ. Крок 3
Буряк та цибулю, котра залишилась, та моркву очищуєм і нарізаєм соломкою. Помідори вимиваєм та нарізаєм маленькими кубиками.

Обпалюючий український борщ. Крок 4
Розігріваєм в сковородці олію та обсмажуєм цибулю, моркву та буряк, 3-4 хв. Вливаєм сік лимонний , зменшуєм вогонь та тушкуєм 10 хв. Додаєм помідори та готуємо ще 4 хв. Знімаєм з вогню.

Обпалюючий український борщ. Крок 5
Капусту віджимаєм, нарізаєм та обсмажуєм в чистій сковородці в маслі, 6 хв. М'ясо і цільні овочі виймаєм з бульйону. Бульйон проціджуєм. Кладемо в бульйон нарізані та обсмажені овочі. Додаєм капусту, варимо 10 хв. Копчену курку та м'ясо нарізаєм маленькими шматками. Кладемо в борщ.

Обпалюючий український борщ. Крок 6
Перчики вимиваєм та дрібно нарізаєм, видаливши при цьому насіння. Часничок очищуєм та подрібнюєм. Розтираєм товкачем перці, часник та сіль в однорідну масу. Додаєм в борщ, перемішуєм та на великому вогні доводимо до кипіння. Знімаєм з вогню, накриваєм кришкою та даєм настоятися 15-20 хв. Подаєм із зеленню та сметаною.

Теги: Як приготувати обпалюючий український борщ, як готувати обпалюючий український борщ, обпалюючий український борщ рецепт, обпалюючий український борщ приготування, спосіб приготування обпалюючий український борщ,смачний обпалюючий український борщ