Мексиканський суп з м'ясними кульками

 

ІНГРЕДІЄНТИ
800 г рубаних помідорів у власному соку
1л м'ясного бульйону
1 кг пісного яловичого фаршу
250 г свинячих ковбасок

2/3 склянки рису

1 яйце
50 мл молока
2 великі цибулини
жменю оливок без кісточок
250 г гострої томатної сальси
4 гілочки зеленого базиліка
1/2 склянки кукурудзяного борошна
по 1/2 ч. л. сухого базиліка і орегано
1/4 ч. Л. часникового порошку
сіль, мелений чорний перець


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1
Лук очистити і дрібно нарізати. Половину змішати в каструлі з нарізаними оливками, сальсою, помідорами разом з соком, бульйоном, сухими травами і перцем. Довести до кипіння, варити на невеликому вогні 20 хв.

Крок 2

Ретельно перемішати яловичий фарш з добутими з оболонки ковбасками, молоком, збитим яйцем, кукурудзяним борошном, рубаними листочками базиліка і залишилися цибулею, приправити сіллю, перцем і часниковим порошком. Мокрими руками зліпити маленькі фрикадельки.
Покласти рис і фрикадельки в киплячий суп, закрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і варити 1 ч. Подавати гарячим.

Теги: Мексиканський суп з м'ясними кульками, як приготувати мексиканський суп, рецепт мексиканського супу, суп з мясними кульками, спосіб приготування мексиканського супу, як готувати мексиканський суп