Рибний бульйон зі смаженими фрикадельками з лосося

 

ІНГРЕДІЄНТИ
1,5 л рибного бульйону
3 см свіжого кореня імбиру
1 ч. Л. насіння коріандру
1 ч. Л. тайського рибного соусу нам плас

листя кінзи для подачі
Для фрикадельок:

1 банка (250 г) лосося у власному соку
приблизно 1 склянка свіжих хлібних крихт
Для фрикадельок:

1 велике яйце
1 жовток
сік четвертинки лимона
маленький пучок зеленої цибулі
сіль, мелений чорний перець
мука
масло для фритюру




СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Насіння коріандру насипте на суху сковорідку, поставте на середній вогонь і обсмажуйте, струшуючи сковорідку, 2-3 хв. Влийте бульйон в каструлю, додайте нарізаний скибочками імбир і насіння коріандру, доведіть до кипіння, готуйте на невеликому вогні 30 хв. За 2-3 хв. до готовності додайте рибний соус.
Крок 2

Для фрикадельок злийте сік з лосося в окрему мисочку (збережіть сік). Зелену цибулю наріжте дуже дрібно. Розкришіть лосося виделкою, додайте зелений лук і злегка збиті з сіллю і перцем яйця. Додайте хлібні крихти, попередньо злегка окропивши їх соком від лосося. Ретельно перемішайте, щоб вийшов густий фарш. При необхідності додайте ще крихти.
Крок 3

Змочуючи руки в гарячій воді, скачайте фрикадельки розміром з волоський горіх. Злегка обваляйте фрикадельки в борошні, струшуючи зайву.
Крок 4

Розігрійте масло для фритюру до 160 ° С. Порціями опускайте в нього фрикадельки, обсмажуйте до золотистого кольору, перевертаючи, 3-4 хв. Готові фрикадельки викладайте на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Зберігайте теплими.
Крок 5

Готовий бульйон процідіть, поверніть в каструлю, доведіть до кипіння. Розкладіть фрикадельки в підігріті тарілки, залийте киплячим бульйоном, щедро посипте листям кінзи і подавайте негайно.ка обваляйте фрикадельки в борошні, струшуючи зайву.
Крок 4

Розігрійте масло для фритюру до 160 ° С. Порціями опускайте в нього фрикадельки, обсмажуйте до золотистого кольору, перевертаючи, 3-4 хв. Готові фрикадельки викладайте на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Зберігайте теплими.
Крок 5

Готовий бульйон процідіть, поверніть в каструлю, доведіть до кипіння. Розкладіть фрикадельки в підігріті тарілки, залийте киплячим бульйоном, щедро посипте листям кінзи і подавайте негайно.

Теги: Рибний бульйон зі смаженими фрикадельками з лосося, як готувати рибний бульйон з фрикадельками, рецепт рибного бульйону з фрикадельками, спосіб приготування рибного бульйону з фрикадельками, фрикадельки з лосося, як готувати бульйон, як приготувати бульйон