Гострий курячий суп

 

ІНГРЕДІЄНТИ
1 перець червоний гострий
куряча грудка
1 ч. Л. рослинного масла
цукор - 1 ч.л.

2 печериці середнього розміру
450 мл бульйону курячого
зелений базилік
сіль

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

 

Гострий курячий суп. Крок 1
Печериці вимиваєм й нарізаєм тонкими пластинами. Перець вимиваєм, розрізаєм навпіл та видаляєм серцевину, м'якоть подрібнюєм. Курячу грудку вимиваєм та нарізаєм тонкими шматками.

Гострий курячий суп. Крок 2
Розігріваєм в сковородці оливкове масло. Обсмажуєм перець та гриби, 2 хв. Додаєм курячу грудку та смажимо ще 3 хвилини.

Гострий курячий суп. Крок 3
Розігріваєм курячий бульйон, перекладаєм в нього курку з печерицями і перцем, висипаєм цукор та сіль, доводимо до кипіння та варимо 8 хв.
За 2 хв. до готовності додаєм подрібнені листочки базиліку та сік лимону.

Теги: як приготувати гострий курчий суп, рецепт госторого курячого супу, суп із курки, спосіб приготування гострого курячого супу, смачний готрий курячий суп, готуємо курячий суп