Кавуновий мохіто

 

Складники:
чверть середнього кавуна (орієнтовно 700 г)
1 стакан світлого яблучного соку
2 лайма
1 маленький пучок м'яти

цукор, по можливості різнокольоровий

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

У кавуна видаляєм кірку, з м'якоті видаляєм насіння. Відкладаєм 1 лайм та 4-6 гілочок м'яти для прикраси. У залишках м'яти видаляєм гілочки, листя нарізаєм. Вичавлюєм із залишків лайма сік. Збиваєм кавунову м'якоть з соком яблучним , м'ятою та соком лайму до однорідності.
Крок 2

Змочуєм краї високих склянок у воді, занурюєм шийкою вниз в насипаний на блюдечко цукор. Дуже акуратно розливаєм по підготовлених склянках кавуновий мохіто, прикрашаєм гілочкою м'яти та парою скибочок лайма. Подаєм негайно.

Теги: Як приготувати кавуновий мохіто, як готувати кавуновий мохіто, кавуновий мохіто рецепт, кавуновий мохіто приготування, спосіб приготування кавуновий мохіто,смачний кавуновий мохіто