Журавлинний мартіні

 

 

Складники
журавлина заморожена - 150 г
пудра цукрова - 2 ст. л.
цукор - 1 ст. л.
вермутсухий - 160 мл

листочки м'яти (для прикраси)
горілка - 80 мл

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Журавлину розморожуєм при кімнатній температурі. Промиваєм, кладем в каструлю і розминаєм товкачем. Всипаєм цукор, вливаєм 400 мл води та доводимо до кипіння. Знімаєм з вогню та даєм охолонути. Відвар проціджуєм. У високі склянки всипаєм по 1 ст. л. пудри цукрової .
Крок 2

Додаєм журавлинний відвар, вермут та горілку. Добре перемішуєм та ставимо в холодильник на пів години. Перед подачею розливаєм по келихах та прикрашаєм гілочками м'яти.

Теги: Як приготувати журавлиний мартіні, як готувати журавлиний мартіні, журавлиний мартіні рецепт, журавлиний мартіні приготування, спосіб приготування журавлиний мартіні,смачний журавлиний мартіні