"Гриби", прикраса для десертів

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
1 банка згущеного молока
3 ст. л. оцту
1 ч. Л. соди
4-5 склянок борошна

близько 1 л масла для фритюру
Для сиропу / глазурі:

1 склянка цукру
1 ч. Л. ванільного цукру
1 ч. Л. какао-порошку
мак для прикраси

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Просійте борошно. Згущене молоко змішайте з 1 склянкою води, додайте соду, погашену оцтом, і замісіть однорідне тісто середньої пружності, поступово додаючи борошно.
Крок 2

Розкачайте тісто в пласт завтовшки 1/2 см, виріжте маленькою чаркою або виїмкою кружечки - це капелюшки грибів. З обрізків тіста скачайте циліндр товщиною в олівець і наріжте на шматочки довжиною 3-4 см - це заготовка для ніжок грибів.
Крок 3

Розігрійте масло для фритюру до 180 ° С і порціями обсмажте в ньому капелюшки та ніжки. У більш плоскої частини капелюшків виріжте невелике заглиблення кінчиком ножа.
Крок 4

Для сиропу змішайте в сотейнику з товстим дном цукор, ванільний цукор і 3 ст. л. води. Доведіть до кипіння, готуйте 1-2 хв. Умочіть в сироп один кінець ніжок і склейте їх з капелюшками, вставляючи в зроблене поглиблення.
Крок 5

Умочіть цілі гриби кінчиком ніжок в сироп, а потім у мак, щоб імітувати наліт землі на ніжках. У залишках сиропу додайте какао, щоб отримати глазур, умочіть в неї гриби капелюшками. Дайте глазурі застигнути і подавайте.

Теги: Як приготувати "Гриби", прикраса для десертів , як готувати "Гриби", прикраса для десертів, "Гриби", прикраса для десертів приготування, спосіб приготування "Гриби", прикраса для десертів,смачні "Гриби", прикраса для десертів