Домашня нутелла

 

 

ІНГРЕДІЄНТИ
1 стакан сирого фундука, очищеного від шкаралупи
1 банка згущеного молока
100 г темного шоколаду (60% какао)

2 ст. л. сиропу з коричневого цукру

Коли наступного разу в магазині ваша дитина потягнеться до баночці з готовою горіхово-шоколадною пастою, візьміть дитя за руку і ведіть у відділ горіхів і сухофруктів. Утіште по дорозі, прихопивши з полиці згущенку. І готуйте нутеллу неодмінно разом.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Розкладіть горіхи рівним шаром на деку і помістіть в розігріту до 200 ° С духовку. Готуйте 12-15 хв., Шкірка повинна стати темно-коричневою. Відразу ж перекладіть гарячі горіхи в кухонний рушник, скрутіть його в кілька разів і енергійно потріть горіхи один об одного, щоб зчистити лушпиння. Лушпиння видаліть.
Крок 2

Всипте очищені горіхи в блендер або кухонний комбайн, змеліть горіхи якомога дрібніше.
Крок 3

Змішайте згущене молоко, сироп і розламаний на шматочки шоколад в жароміцної мисці, поставте на водяну баню; нагрівайте, поки шоколад не розтопиться. Зніміть миску з бані, злегка остудіть суміш і влийте в комбайн до горіхів. Збивайте до однорідності, 5 хв.

Теги: Як приготувати домашню нутеллу , як готувати домашню нутеллу, домашня нутелла приготування, спосіб приготування домашня нутелла,смачня домашня нутелла