Фрікасе з креветок

 

Складники:
квасоля стручкова свіжозаморожена - 250 г
сметана - 100 г
сіль та перець
креветки варені (очищені) - 500 г

жовток - 1 шт.
масло вершкове - 1 ст. л.
гриби сухі - 50 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Квасолю стручкову розморожуєм на нижній поличці холодильника, вимиваєм та добре обсушуєм. Відрізаєм кінчики. Відварюєм стручки в киплячій посоленій воді, 2 хв. Відкидаєм на друшляк та обливаєм холодною водою.
Крок 2

Гриби відварюєм в киплячій воді, 2-3 хв., Відкидаєм на друшляк, добре струшуєм та нарізаєм маленькими шматками. Грибний відвар зберігаєм.
Крок 3

Доводимо відвар до кипіння. Зменшуєм вогонь, додаєм масло, креветки, сметану, квасолю та гриби. Солемо та перчимо за смаком. Перемішуєм та готуємо 5 хв. Додаєм жовток, ще раз перемішуєм та відразу ж знімаєм з вогню.

Теги: Як приготувати фрікасе з креветок, як готувати фрікасе з креветок, фрікасе з креветок рецепт, фрікасе з креветок приготування, спосіб приготування фрікасе з креветок,смачний фрікасе з креветок