Запечена селера з грибним соусом

 

СКЛАДОВІ
корінь селери - 1 шт.
чебрець - 2 гілочки
лавровий лист - 1 шт.
часник - 6 зуб.
олія оливкова з ароматом трюфеля - 1 ч.л.
масло вершкове - 30 г
печериці - 200 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
гірчиця - 1 ч. л.
вершки - 100 мл
оливкова олія - ??2 ст. л.


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Селеру добре помити, покласти на шматочок фольги, посипати листочками чебрецю, розчавленим часником (взяти 4 зуб). Полити сумішшю оливкових олій. Посолити, поперчити. Додати лавровий лист, шматочок вершкового масла (взяти 20 г). Гарненько натерти селеру отриманою сумішшю.
крок 2

Загорнути у фольгу, запікати при 180 градусах 1,5-2 години.
крок 3

Для соусу розтопити масло і обсмажити часник. Додати цибулю і гриби. Посолити, поперчити. Додати гірчицю і вершки. Варити до загустіння.
крок 4

Селеру нарізати скибочками, подавати з соусом. Смачного!

Теги: як приготувати селеру з соусом, як готувати запечену селеру з грибним соусом, рецепт запеченої селери з грибним соусом, смачна селера з соусом, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua