Наварено з яловичини та з овочами

 

СКЛАДОВІ
молода морквина - 400 г
рослинне масло - 3 ст. л.
сіль для смаку
цибуля - 1 шт.
міні-патісони - 8 шт.
борошно - 1 ст. л.
томатна паста - 1 ст. л.
вино біле сухе - 300 мл
молода картопля - 12 шт.
товчений часник - 1 зубчик
гілочка свіжого чебрецю - 1 шт.
яловичина (товстий край) - 1,2 кг
зелений горошок - 300 г


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

М'ясо вимиваєм, нарізаєм шматками розміром 4-5 см та обсмажуєм в каструлі в розігрітій олії до рум'яної скоринки, 6-7 хв.
Крок 2

Цибулю та часник очищуєм та подрібнюєм, додаєм до м'яса, готуємо 4 хв. Додаєм борошно і томатну пасту, добре перемішуєм та готуємо ще 4 хв.
крок 3

Вливаєм вино, прокип'ятимо, 5 хв. Далі вливаєм воду так, щоб м'ясо було повністю покрито нею. Приправляєм сіллю та перцем, кладемо гілочку чебрецю та готуємо під кришкою 1 год 15 хв., Час від часу перемішуєм.
крок 4

Картоплю та моркву очищуєм. Картоплю крупно нарізаєм, моркву розрізаєм вздовж на 2-4 частини. Патисони вимиваєм і розрізаєм кожен навпіл.
крок 5

Відварюєм картоплю в киплячій підсоленій воді, 15 хв. В окремій каструлі відварюєм моркву та патисони, 10 хв. За 5 хв. до закінчення варіння додаєм зелений горошок. Відкидаєм всі овочі на друшляк.
крок 6

Кладемо підготовлені овочі в каструлю до м'яса, перемішуєм і готуємо ще 15 хв.

Теги: як приготувати наварено з яловичини, готуємо наварено з яловичини вдома, домашній рецепт наварено з яловичини, смачне наварено,смачний наварено з яловичиною, рецепт наварено з овочами