Смажені баклажани з помідорами

 

СКЛАДОВІ
цибуля вагою 80 г - 2-3 шт.
сіль
пучок кінзи чи петрушки - 1 шт.
помідори великі - 3-4 шт.
середні баклажани загальною вагою 400-500 г - 2 шт.
тертий пармезан - 2 ст. л.
олія рослинна - ??2 ст. л.


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Овочі промиваєм і обсушуєм. Цибулю очищуєм і нарізаєм пір'ям. Баклажани нарізаєм великими шматками, а помідори - часточками. Присипаєм баклажани крупною сіллю та залишаєм на декілька хвилин.

У сковорідці розігріваєм олію, викладаєм спочатку баклажани та обсмажуєм, помішуючи, 4-5 хвилин. Далі додаєм помідори та цибулю, обсмажуєм на великому вогні до готовності, постійно при цьому помішуючи. Готові овочі солемо за смаком. Подаєм, рясно посипавши подрібненою кінзою чи петрушкою. За бажанням додаєм тертий пармезан.

Теги: як приготувати смажені баклажани вдома, готуємо смажені баклажани, рецепт смажених баклажанів, як готтувати смажені баклажани, жарені баклажани, домашнє приготування смажених баклажанів, смачні баклажани