Рецепт рагу з великої фасолі (гороху)

 

СКЛАДОВІ
маленький пучок зелені селери
маленький пучок петрушки
400 г великої білої квасолі лима
1 банка (400 г) рубаних помідорів у власному соку
1 велика морка
1 велика цибуля
4 зубці часнику
олія оливкова
сільта чорний мелений перець


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Квасолю замочуєм в холодній воді на 8 г. Зливаєм, знову заливаєм водою, доводимо до кипіння та відкидаєм на друшляк. Обсушуєм. Дрібно нарізаєм селеру, петрушку та часник.
Крок 2

Моркву та цибулю нарізаєм малими кубиками, обсмажуєм в 3 ст. л. оливкової олії із зеленню та часником, 4-5 хв.
Крок 3

Додаєм квасолю, помідори разом з рідиною та стільки води, щоб вона покрила квасолю. Тушкуємо під кришкою до готовності, приблизно 1,5 год. За 5-10 хв. до готовності солемо і перчимо.

Теги: рецепт рагу з гороху, як приготувати рагу з фасолі, смачне рагу вдома, як готувати рагу з квасолі дома, рагу з великого гороху, рагу з великої фасолі, домашній рецепт рагу, смачне рагу