Як приготувати лечо з кабачками

 

СКЛАДОВІ
Починаєм приготування за 2 год до подачі

2 кг стиглих помідорів
1,5 кг солодкого перцю
1,5 кг кабачків
1 склянка масла рослинного
1/2 склянки оцту яблучного
1/2 склянки цукру
2 ст. л. солі


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Перець очищуєм від насіння та плодоніжок і нарізаєм соломкою. Кабачки нарізаєм кубиками.

Помідори миємо та подрібнюєм в блендері чи пропускаєм через м'ясорубку. Викладаєм в емальовану каструлю та ставимо на вогонь. Як тільки томатна маса закипить, кладемо в неї перець і кабачки

Додаєм сіль, цукор та масло рослинне . Варимо 15 хв. У самому кінці варіння додаєм оцет.

Готове лечо розкладаєм в стерилізовані банки, стерилізуєм 20 хв., Закатуєм, перевертаєм догори дном і остуджуєм.

Теги: як готувати лечо, лечо вдома, рецепт лечо, як приготувати лечо, смачне лечо, як приготувати лечо з кабачками, домашній рецепт лечо з кабачками, закрутка лечо, закрутити лечо з кабачками