Як приготувати стейк нью йорк

 

СКЛАДОВІ
шматок м'яса яловичини 2-3 см завтовшки розміром з долоню - 1 шт.
часник - 1 головка
гілочка чебрецю - 1 шт.
перець чилі - 1 шт.


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Дістати м'ясо і залишити при кімнатній температурі на 2 години.
крок 2

Решітку гриль змастити олією, викласти на неї стейк і обсмажувати, здійснюючи мінімум маніпуляцій. В ідеалі м'ясо потрібно перевернути всього 1 раз. Обсмажити м'ясо краще до ступеня медіум.
крок 3

Накрити стейк куполом з фольги, щоб він прогрівався. Дати стейку відпочити, переклавши на теплу тарілку.
крок 4

Подавати стейк із запеченою в духовці головкою часнику. Прикрасити гілочкою чебрецю і перцем чилі.

Теги: рецепт стейку нью йорк, як приготувати стейк вдома, як готувати стейк, спосіб приготування стейк дома, домашній стейк нью йорк, смачний запечений стейк, кулінарні рецепти українською на foodlove.com.ua