Рулька свиняча в пиві

 

СКЛАДОВІ
рулька свиняча - 1 шт
темне пиво - 1,5 л
морква - 2 шт
редька чорна - 1 шт. середнього розміру
гірчиця - 3 ст. л
мед - 2 ст. л.
сіль - 3 ч. л.
перець чорний мелений - за смаком
капуста квашена - 500 г
буряк - 1 шт. середнього розміру


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Рульку залити пивом, додати сіль, перець, моркви і редьку цілком. Варити 2 години.
крок 2

Рульці дати охолонути. Гірчицю змішати з медом, натерти отриманою сумішшю м'ясо.
крок 3

На деко розкласти капусту. Буряк порізати соломкою, укласти на капусту.
крок 4

Духовку розігріти до 190 С. Рульку викласти на деко з капустою, поставити в духовку. Приблизно через 30 хв ножем проколоти шкіру рульки і поставити в духовку хвилин на 30.

Теги: як приготувати рульку свинячу, як готувати рульку зі свинини, смачна свиняча рулька, свиняча рулька в пиві, рецепт свичячої рульки, як запекти рульку із свинини вдома, домашній рецепт приготуватування свинячої рульки в пиві