Як приготувати відбивні на грилі з помідорами

 

СКЛАДОВІ
8 свинячих відбивних
4 середніх стиглих помідора
сіль, мелений чорний перець
рослинне масло для змазування
Для маринаду:

1 стакан світлого нефільтрованого пива
1 ст. л. меду
1 ст. л. апельсинового мармеладу (конфітюру)
1 зубчик часнику
по 1/2 ст. л. гірчичного порошку і меленої паприки
1/2 ст. л. імбирного порошку або 1 см кореня свіжого імбиру
сіль, мелений запашний перець


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Приготуйте маринад за рецептом.
Крок 2

Відбийте м'ясо важким товкачем або рукояткою ножа в пласти товщиною 1 см. Покладіть відбивні в маринад на 2 ч.
Крок 3

Помідори розрізати навпіл, змастіть маринадом. Викладіть промариноване м'ясо і помідори на добре розігріту і змащену олією решітку, посоліть, поперчіть і смажте по 2-3 хв. з кожного боку, часто змащуючи маринадом.
Крок 4

Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «гриль» до 200 ° С і смажте відбивні і помідори на застеленому фольгою деку приблизно 15 хв.
Крок 5

Подавайте відбивні з помідорами і зеленим салатом.

Теги: як приготувати відбивну на грилі, як готувати відбивну на грилі з помідароми, смачна відбивна на грилі з помідорами, як запекти відбивну на грилі, як дома на грилі приготувати відбивну, рецепт відбивної на грилі