Як приготувати тірамісу

 

СКЛАДОВІ
печиво Савоярді - 30 шт.
вершки 33% - 200 мл
сир Маскарпоне (можна замінити будь-яким вершковим сирним сиром) - 500 г
цукор - 5 ст. л.
яйце куряче (жовток) - 4 шт.
кави - 150 мл
вино Марсала - 150 мл
какао для декору


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


Крок 1

Зварити міцну каву і поставити охолоджуватися.
крок 2

Вершки збити з 1 ст ложкою цукру в міцну піну.
крок 3

Жовтки збити з цукром, що залишився до білого на водяній бані.
крок 4

Зняти з водяної бані і поступово додати маскарпоне, вершки, при цьому продовжуючи збивати на найменшій швидкості міксера.
крок 5

У каві додати вино. Кожну паличку Савоярді швидко вмочити в каві і викласти дно форми бісквітом.
крок 6

Вилити на печиво половину крему, розрівняти. Укласти другий шар печива, викласти зверху залишки крему, розрівняти.
крок 7

Густо посипати какао. Поставити в холодильник приблизно на 6 год.

Теги: домашній тірамісу, як приготувати тірамісу вдома, смачний тірамічу, готуємо тірамісі, рецепт тірамісу, як правильно зробити тірамісу