Яблука в карамелі

 

Складники:
120 г цукру
250 г яблук свіжих
100 г крохмалю рисового
150 г олії рослинної

1 ч. Л. насіння кунжуту білого

 


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Яблука очищуєм, нарізаєм великими частками, обвалюєм їх в крохмалі. Масло розігріваєм в вокі, обсмажуєм яблука до 3 хв., Виймаєм шумівкою та перекладаєм на паперовий рушник, щоб стік непотрібний нам жир. У чисту сковорідку всипаєм цукор, даєм йому розтанути на середньому вогні, додаєм яблука. Готуємо та постійно при тому помішуєм протягом 3 хв. Потім всипаєм на сковорідку кунжут, перемішуєм, щоб він рівномірно покрив шматки яблук. Викладаєм яблука на тарілку та подаємо.

Теги: Як приготувати яблука в карамелі, як готувати яблука в карамелі, яблука в карамелі рецепт, яблука в карамелі приготування, спосіб приготування яблука в карамелі,смачні яблука в карамелі